Calldetenes solidària amb la Marató de TV3 i Sant Tomàs.

Dimarts, 5 de de desembre de 2023 a les 12:00

Com cada any el desembre és el mes solidari de la Marató de Tv3, aquesta any dedicada a la salut sexual i reproductiva, un estat de benestar físic, mental i social en relació amb la sexualitat i la reproducció. Un benestar que va més enllà de l'absència de malalties i la capacitat de reproduir-se, i que implica la llibertat, el respecte màxim en tots els sentits, inclosa l'expressió de gènere, la responsabilitat i la informació.  

La salut sexual i reproductiva també engloba el conjunt de patologies que afecta més la població, en tots els aspectes i al llarg de tota la vida.  

A Catalunya s'estima que hi ha 3 milions de persones afectades i 211.000 casos nous cada any, sobretot dones i joves. Per a més informació sobre salut i sexualitat podeu consultar a la web de la Marató.

Com a ciutadà pots participar-hi de diferents formes:

  • Fent el teu donatiu per internet, bizzum, transferència bancària o als caixers de CaixaBank. 
  • Organitzant una activitat popular al teu municipi, que a més de recollir diners es converteix en una festa fixa del calendari. 

L’Ajuntament de Calldetenes, com cada any, organitzarà el diumenge 17 de desembre la Calldetenes solidària a l’Auditori teatre. 

I es pot comprar el disc de la Marató 2023 un element icònic de La Marató i, en aquesta edició, l'acompanyarà fent un recorregut per tot un seguit d'emocions i experiències vitals al voltant de la sexualitat i la reproducció tractades des del respecte, la diversitat, l'empoderament i la llibertat, entre molts altres valors.

 

La Marató que dona llum!

Darrera actualització: 05.12.2023 | 11:12