Calldetenes recupera el Karkamal

Dilluns, 4 de d’abril de 2022 a les 00:00

Els guanyadors del Premi a la millor carrossa van ser "456 Airlines". 

Aquest dissabte 2 d’abril, després de suspendre l’edició passada del carnestoltes i de posposar la celebració d’aquest any per motius sanitaris, s’ha recuperat la festa del Karkamal. Després de dos anys, la gresca i la xerinola van tornar a omplir els carrers i places de Calldetenes. La rua es va iniciar a les 6 de la tarda i va fer el recorregut ja tradicional passant per davant del jurat del concurs de disfresses i fins al costat de la carpa.

L’Esplai Equinocci va ser l’encarregat de portar el rei Carnestoltes a la seva carrossa i de fer el pregó d’aquest any, en el que van tenir unes paraules d’homenatge i agraïment per a totes les entitats i col·lectius de Calldetenes, abans de l’entrega dels premis dels concurs de disfresses.

Els premis van ser per a ”456 Airlines” per la millor carrossa; per a “El mar comença aquí", millor comparsa, i per a ”Pop Corn & Cia.”, millor disfressa individual o de petit comitè. El premi a la disfressa més agosarada va ser per a “Els nens de Castefa”. Tot seguit, es va cremar el rei Carnestoltes a la foguera i es va continuar amb la segona part del concert de versions de Lagartos Band, que va amenitzar la botifarrada.

Des de l’Ajuntament volem agrair a les entitats que un any més han tirat endavant el Karkamal.

Darrera actualització: 04.04.2022 | 13:36