Calldetenes recull el distintiu Biosphere

Divendres, 1 de de desembre de 2023 a les 09:00

Dijous al vespre, dins la XIa Nit del Turisme, la cita anual del sector turístic osonenc, l’Ajuntament de Calldetenes ha estat guardonat, per primera vegada, amb el distintiu “Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Bioshpere”

Durant tot aquest any, s’ha treballat perquè l’Ajuntament es pogués adherir al compromís, un segell de turisme sostenible, voluntari i independent, que aplica tots els ODS del sector del turisme. Els requisits per l'obtenció del distintiu, després d’un rigorós procés d'assistència a formacions relacionades amb sostenibilitat climàtica, ambiental, cultural o econòmica, es marca com a objectiu l’assoliment de tres accions de millora.

L’acte, realitzat a l’Esquirol i organitzat per Osona Turisme, va comptar amb la participació de l'alcalde de l'Esquirol, el Sr. Àlex Muntanyà, el Conseller Delegat de turisme, el Sr. Albert Prado i, de forma virtual, també va cloure l'acte la diputada de turisme, la Sra. Abigail Garrido. 

A més, durant l’onzena edició de la nit de Turisme, celebrat al pavelló municipal de l’Esquirol, a part del reconeixement del programa Bioshpere, també van fer entrega dels Punts d’Informació Turística (PIT) i del Bon Coneixedor d’Osona, projectes desenvolupats per Osona Turisme.

 

Darrera actualització: 04.12.2023 | 14:57