Calldetenes recull 1.339,25 € per La Marató

Dilluns, 20 de de desembre de 2021 a les 00:00

Aquest cap de setmana han tingut lloc diverses activitats solidàries per recollir aportacions per La Marató de TV3.

L’Auditori Teatre Calldetenes va acollir aquest dissabte 18 de desembre al vespre una nova vetllada de Calldetenes solidària per recaptar aportacions per La Marató de TV3 i la Fundació Sant Tomàs. Enguany, les donacions es feien en format taquilla inversa i es van recollir al acabar l’espectacle, aconseguint un total de 461,26 €, que es destinaran a parts iguals a La Marató i a Sant Tomàs.

Els encarregats d’obrir l’espectacle van ser el grup de ritmes llatins de l’Escola de Ball Neus Gaja, que van interpretar dues peces: La história i Don’t go yet. Entre els dos balls, la coral de l’Aula de Música va sortir a l’escenari per cantar tres nadales. Finalment, les corals de Les Veus de Calldetenes i Cantanna de Vic, van interpretar diverses cançons acompanyats del pianista Pep Sardà. Van tancar la vetllada amb diverses nadalles interpretades conjuntament, com El Desembre congelat i Fum fum fum, que van engrescar tota la platea a participar de la cançó.

El diumenge al matí, va tenir lloc la tercera edició de la cursa popular de La Torronada. Al coincidir amb La Marató, es van destinar part de les inscripcions a aquesta finalitat i també es va organitzar uns tastets d’spinning solidaris, amb la col·laboració de FesFit i Vic-ETB. Entre les dues activitats es van recollir 548 euros.  

D’altra banda, el mateix diumenge al matí, l’Assemblea de Calldetenes també va organitzar una tómbola amb regals donats pels comerços i serveis del poble. Aquesta activitat va recollir 330 euros per La Marató.

Durant els propers dies, es poden continuar fent donacions per La Marató a les guardioles que trobareu als establiments de Calldetenes.

Des de l’Ajuntament de Calldetenes volem agrair a totes les persones i entitats que han col·laborat desinteressadament amb tots aquests actes, i també a totes les persones que heu fet aportacions.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 14:07