Calldetenes recapta més de 1.200 euros per La Marató de TV3 i l’Associació Sant Tomàs

Dilluns, 17 de desembre de 2018 a les 00:00

Aquest diumenge 16 de desembre Calldetenes ha celebrat a l’Auditori Teatre una jornada solidària d’espectacles de música i dansa per a recaptar fons per La Marató de TV3 i l’associació osonenca Sant Tomàs.

A les 17h de la tarda l’Auditori es va omplir per a recaptar diners i gaudir de les coreografies que havia preparat el Gimnàs SmartFit de Calldetenes, les cantades de la Coral Calldetenes i un concert en petit format d’acordió. Presentat i amenitzat per dos usuaris de Sant Tomàs acompanyats pel Regidor de l’Ajuntament de Comunicació i Turisme de l’Ajuntament. Durant la jornada es van recaptar més de 1.200 euros que es distribuiran íntegrament al 50% entre ambdues iniciatives socials. 

La Marató de TV3 s’ha consolidat com l’esdeveniment solidari més important al nostre país i un programa de referència pel que fa a la captació de donatius i a la participació social  que genera. Per informar, conscienciar i mobilitzar tot el país, la Fundació La Marató de TV3 promou una campanya prèvia de sensibilització en la que Calldetenes no ha volgut faltar, un any més

Sant Tomàs és una entitat sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, no governamental i no confessional, que col·labora amb administracions públiques i privades per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies a Osona, amb la qual l’Ajuntament de Calldetenes hi manté una estreta relació.

Darrera actualització: 17.12.2018 | 11:12