Calldetenes impulsa la 2a edició del projecte “Futbol amb valors” que fomenta valors entre infants i joves a través de l'esport

Dimarts, 9 d'octubre de 2018 a les 00:00

Els dilluns fins el mes de juny, de 17 a 18h a les Adoberies, es realitzaran activitats esportives dirigides a infants i joves del poble amb l'objectiu de fomentar valors positius a través de la pràctica esportiva.

El projecte, que actualment es realitza a 10 pobles més de la comarca, és Esport amb Valors de l’entitat Eval, i consisteix en fer servir l’esport per crear un espai saludable de convivència i compartir experiències. Les activitats, totes dirigides per monitors, es divideixen en 3 temps: Durant el primer, els infants decideixen com jugaran i quines normes s’han de seguir, en el segon temps es juga i en el tercer temps es valora com ha anat l’activitat i es fa una reflexió col·lectiva sobre problemes i aprenentatges durant el joc.

L’associació que col·labora en la preparació de les activitats és Eval, Esport amb Valors, una entitat sense ànim de lucre que dinamitza activitats esportives, comunitàries i participatives amb l’objectiu de promoure l’esport amb valors i crear xarxa entre entitats i ciutadania. El projecte compta amb el suport conjunt del Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Calldetenes, que han facilitat i fomentat activament un projecte que es considera interessant i pioner des de diferents regidories.

Les activitats es realitzaran d’octubre a juny i es clourà el curs amb una trobada, a finals de juny, amb infants i joves de la resta de pobles d’Osona que participen en el projecte.

Informació:

  • Horari: els dilluns de 17 a 18h de la tarda a les Adoberies.
  • Preu: Gratuït. Subvencionat per l’Ajuntament i CC d’Osona.
  • Inscripcions: al Punt Jove de dilluns a divendres de 16 a 19h de la tarda.
  • Data d'inici: dilluns 22 d’octubre a les 17h.
Darrera actualització: 09.10.2018 | 12:45