Calldetenes i la digitalització

Dimecres, 14 de de desembre de 2022 a les 00:00

El projecte Vic City Lab, un projecte que potencia la digitalització i la innovació tecnològica i que té com a objectiu l’empoderament tecnològic i digital per la ciutadania i empresa. Nascut entre l’aliança de l’ajuntament de Vic, Manlleu i Calldetenes, Creacció i la UVic-UCC.

Les bases de la convocatòria, establien com a requisit que entre els socis hi havia d’haver un mínim de 3 ajuntaments, i és quan, es van crear aliances entre Vic i Manlleu i van comptar amb Calldetenes com a soci beneficiari.

L’Ajuntament de Calldetenes, pròximament donarà més informació, perquè aquelles empreses o entitats interessades a desplegar projectes a partir de les eines inicials , puguin beneficiar-se.

 

El 16 de desembre a les 9h del matí, a l’Ajuntament de Calldetenes, es realitzarà la presentació del projecte PECT Osona Lab City per a donar a conèixer nous espais i activitats de fabricació digital, creació musical i audiovisual, i experimentació en disseny. Osona Lab City es concep com un nou projecte comarcal generador de noves oportunitats econòmiques i de coneixement que aportarà la transformació i la innovació digital a ciutadania, entitats i professionals de Vic, Manlleu i Calldetenes.

Per saber-ne més, consulta la pàgina web https://osonalabcity.cat/

Darrera actualització: 14.12.2022 | 11:46