BUM BUM, la Marató del 2022

Dilluns, 14 de de novembre de 2022 a les 00:00

El desembre es celebra la 31e edició de la Marató, dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Com a ciutadà pots participar-hi de diferents formes:

L’Ajuntament de Calldetenes, com cada any, organitzarà el dissabte 17 de desembre la Calldetenes solidària a l’Auditori teatre.

  • També s’hi pot participar, a través de les sessions divulgatives que organitza la Fundació. Entre el 17 d’octubre i el 18 de desembre, professionals de la salut, fan milers de sessions divulgatives presencials per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la salut cardiovascular i despertar el seu esperit solidari. Les sessions estan adreçades, principalment a centres educatius de secundària, de batxillerat i cicles formatius i així com a entitats socials, educatives i culturals de tot Catalunya en l’horari de 8 a 20.

Si vols divulgar la marató com a professional o vols rebre una sessió divulgativa, pots obtenir més informació a: https://www.ccma.cat/tv3/marato/sessions-divulgatives/2022/2450/.També pots veure el vídeo divulgatiu sobre la salut cardiovascular que explica molt directe i colpidora, com les malaltís cardiovasculars poden afectar qualsevol persona, jove o gran, i que arriben sense avisar.

 

La Marató sempre batega!

 

Darrera actualització: 14.11.2022 | 11:36