Arriba una nova edició del Calltitellesdetenes

Dimecres, 27 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquest novembre torna el 24è Festival de Titelles de Calldetenes amb quatre propostes familiars i un espectacle de titelles per a adults.

El dilluns 1 de novembre s’estrena una nova edició del Calltitellesdetenes a l’Auditori Teatre Calldetenes amb un espectacle basat en un conte clàssic que no passa de moda: HAMELÍ de Xip Xap. La companyia lleidatana ha estat guardonada amb el Premi Drac d’Or Fecoll a la 32ª Fira de Titelles de Lleida per aquest espectacle. 

La segona proposta arriba de la mà de Cia Matito i els titelles de guant de l’espectacle DALTABAIX, senzill però entranyable, el diumenge 7 de novembre. Les aventures de Matito i la seva amiga ovella s’acompanyen de la música en directe de Quico el Célio, el noi i el Mut de Ferreries, que ens descobriran l’art de viure sense fer res.

Tot i que el Festival de Titelles de Calldetenes es va crear pensant en el públic familiar, aquest any es torna a programar una obra pensada per al públic adult. El dissabte 13 de novembre a les 7 del vespre, pujarà a l’escenari el musical MRS. BROWNIE de Teatre Nu, una història de la diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida i l’ha d’afrontar com qualsevol persona.

JAI, EL MARINER, de Zipit Company, viatjarà de port en port el diumenge 14 de novembre explicant aventures de mar. Un camí llarg i emocionant amb balenes gegants, taurons famèlics, micos salvatges… un munt d’aventures que haurà de superar per arribar al seu objectiu.

Finalment, El Pot Petit tancarà l’edició del festival amb LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS i les entrades ja exhaurides el diumenge 21 de novembre. La companyia portarà un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit:  El Lleó, que es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres.

Darrera actualització: 27.10.2021 | 11:18