Arriba la setmana gran a Calldetenes: Festa Major i la Fira de la Mercè

Dimarts, 10 de setembre de 2019 a les 00:00

Per primera vegada coincideixen dos dels principals esdeveniments a Calldetenes, Festa Major i Fira de la Mercè, del 23 al 29 de setembre. La Fira es celebrarà el dissabte 28, amb propostes i activitats familiars.

Del 23 al 29 de setembre Calldetenes celebra el gruix d’activitats de Festa Major i la Fira de la Mercè, en la primera setmana gran de festes al poble que comptarà amb una programació d’activitats marcadament familiar i pel jovent.

Una Festa Major amb un caràcter marcadament popular, en la que veïns i veïnes, entitats socials i esportives es bolquen en l’organització, amb activitats clàssiques com el correfoc, música, baixada de carretons, exposicions, el sopar jove, La Torbonada o el cercamúsiques.

Per la seva banda la 8a Fira de la Mercè desplegarà un ampli ventall de propostes gastronòmiques, lúdiques i artesanes a les places i carrers, en una jornada per gaudir amb família i amics a l’aire lliure. Durant el dia es durà a terme el Concurs de Pintura Ràpida, l’entrega de premis del Concurs de Melmelades, exhibicions de dansa, àpats a la fresca, la Cuineta de la Fira pels més menuts, sardanes, un exclusiu maridatge de productes locals i concert a la plaça.

Tota la programació en els programes d’activitats de Festa Major i Fira de la Mercè.

Darrera actualització: 10.09.2019 | 13:15