Arriba el Karkamal 2020, el carnaval amb nom propi

Dimarts, 11 de febrer de 2020 a les 00:00

Un any més, el Karkamal arriba amb la temporada de carnavals a la comarca d’Osona el dissabte 15 de febrer a la tarda. La rua, enguany, engegarà a les 18h de la tarda a la carpa i finalitzarà al mateix lloc. A partir de les 19h del vespre, es cremarà el Rei Carnestoltes i hi haurà la botifarrada.

Per finalitzar la xerinola també hi haurà música amb Drumedaris Band i DJs locals. A la mitja part del concert, s’entregaran els premis del Concurs de disfresses del Karkamal 2020 que està obert a totes les persones, grups i associacions que ho desitgin com a carrossa, comparsa, petit comitè o a títol individual. Així, s’estableixen tres categories i quatre premis: disfressa individual (individual o de petit comitè, màxim cinc persones), disfressa de grup (premi a la carrossa i premi a la comparsa) i disfressa més agosarada. Per participar al concurs, caldrà inscriure’s abans de començar el Karkamal a les 17 h. El jurat estarà situat davant la Plaça Onze de Setembre i serà en aquest lloc on es puntuarà als participants, just abans de començar la rua pels carrers del poble.

El Karkamal l’organitza conjuntament l’Ajuntament de Calldetenes amb l’AMPA de l’Escola Sant Marc, JAC i Esplai Equinocci.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 13:03