Arrenquen els dos projectes de joves a Calldetenes.

Dilluns, 3 de de juliol de 2023 a les 14:30

Avui dilluns 3 de juliol han començat, a Calldetenes, els dos projectes d'estiu per a joves que es portaran a terme durant el juliol a Calldetenes.

 

El projecte del Voluntariat Ambiental i Social , ja en la seva onzena edició té una durada de 3 setmanes durant el matí, on es treballarà amb el projecte “Un pati increïble: pati coeducatiu i refugi climàtic”, de l’Escola Sant Marc de Calldetenes, projecte guanyador dels Pressupostos Participatius del 2022.

Avui han començat amb la presentació del projecte explicat per l'AFA de l'Escola Sant Marc, seguit d'una formació en riscos laborals i jocs de coneixença grupals, la resta de dies fan treballs de camp i comunitaris.

L’Estiu Jove Comunitari,  organitzat per l'Ajuntament juntament amb Anigami, avui començaven amb una activitat en 4x4 fins a Savassona i una activitat d'escalada. 

Conjuntament els dos projectes, el 13 de juliol es fa una sortida a Waterworld i el 20 es participa a la trobada Osonajove. 

 

 

Podeu seguir les activitats que es fan al voluntariat Ambiental al blog que s'actualitza setmanalment, i a les xarxes socials del Punt Jove i de l'Ajuntament de Calldetenes. 

Darrera actualització: 03.07.2023 | 14:37