Arrenca la nova temporada a l'Auditori Teatre de Calldetenes amb noves experiències escèniques

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 00:00

El cicle de ‘Noves Experiències’ proposarà a l’espectador una nova manera de viure el teatre, portant-lo a llocs com les golfes, el patí o pujant-lo a l’escenari.

La temporada s’estrena el 18 de gener amb la màgia del blues de Womblues, en el que tres dones uneixen les seves veus i instruments en un espectacle ple de força. El gener també comptarà amb l’obra La lleugeresa i altres cançons, amb la coneguda actriu Aida Oset. La temporada comptarà amb obres de primera línia, com Col·loqui d’en Peyu, espectacles familiars com el Festival de Pallassos Calldeclowns els diumenges de febrer i amb la música de la Carla Serrat.

Com a novetat aquest any, s’estrena el cicle Noves Experiències, tres propostes immersives, properes i diferents per acostar al públic a nous formats curiosos, vius i arriscats. Una festa dalt de l’escenari, sessions per a cinc persones a les golfes de l’Auditori Teatre i una experiència gastro-poètica amb tast de vins i cerveses al Pati del Celler de Calldetenes.

Una programació que aposta per oferir una nova mirada cap a l’oferta teatral d’Osona, convertint Calldetenes en un viver de teatre i noves experiències.

Darrera actualització: 08.01.2020 | 13:10