Aquest dissabte 11a edició de la Fira de la Mercè de Calldetenes.

Dimarts, 3 de d’octubre de 2023 a les 00:00

Aquest dissabte arriba una nova edició de la Fira de la Mercè, la fira del comerç i la bona teca, que arriba a la seva 11a edició.

A partir de les 9 del matí, al centre de Calldetenes s'iniciarà la Fira amb el 6è Concurs de Pintura Ràpida i l'esmorzar de pintors i pintores. Les obres s'exposaran a partir de les tres de la tarda i a les cinc es farà l'entrega dels premis. Durant el matí, s'ofereixen espai de jocs a càrrec d'Osona Juga i un espai de jocs per a primera infància amb la Rutlla Lleure.

La ballada de capgrossos i la mascota de la Fira, donarà el tret de sortida a l'acte inaugural de la Fira a càrrec de la Molt Honorable presidenta del Parlament, la Sra. Anna Erra i Solà, l'Il·lustríssim Sr. Josep Ramon Mut i Bosque, president delegat de l'Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública de la Diputació i l'Il·lustríssim Sr. Miquel Riera Casases, alcalde de Calldetenes. La inauguració oficial serà a un quart de dotze del migdia a la plaça Onze de setembre.

A continuació, el maridatge de productes locals i cervesa, format pel jurat guanyador del sorteig de l'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes amb el cuiner Josep Garriga i el seu equip del restaurant El Bàcul de Vic.

Fins a les dues del migdia, a l'espai d'activitats tindrà lloc la Cuineta de Fira, on aquest any es podran fer rotlles de brics salats i pastissets dolços.

Cal recordar, que a partir de dos quarts de 12 del migdia, es recolliran les propostes del 9è Concurs de Melmelades i una hora més tard, s'efectuarà l'entrega de premis.

Com a novetat d'aquesta edició a les quatre de la tarda es podrà gaudir de l'actuació castellera dels Castellers Sagals d'Osona i de la Colla Castellera Jove de Barcelona.

També es podrà fer ús del circuit de trial, situat a l'espai comercial fins a les 8 del vespre.

La cobla de Flama de Farners acompanyarà a les sardanes a les 6 de la tarda per donar el tret de finalització de la fira amb el Sopar amb Balls llatins a partir d'un quart de nou del vespre.

Durant tota la jornada, el concurs d'Instagram on caldrà publicar una imatge amb l'etiqueta #firamercecalldetenes23 i seguir @fira.decalldetenes i @aciscalldetenes_comerc_serveis, i penjar-la el dissabte 7 d'octubre abans de les 6 de la tarda. Recorda que pots guanyar vals de compra per un valor de 100 € (premi únic).

També, durant tot el dissabte hi haurà la Fira sobre Rodes, l'exposició de vehicles clàssics i l'espai de negocis, situat a l'espai gastronòmic.

No et perdis la jornada festiva de Calldetenes, on pots venir a esmorzar, dinar o sopar i gaudir de totes les activitats.r o sopar i gaudir de totes les activitats.

Darrera actualització: 05.10.2023 | 13:09