AGENDA DE FEBRER A CALLDETENES

Divendres, 3 de de febrer de 2023 a les 00:00

Programació de les activitats que es fan durant el mes de febrer a Calldetenes.

- Dissabte 4 de febrer al teatre de Calldetenes actuació de circ a càrrec de la companyia Voel, EX-LIBRIS. Ens parla dels moments d’inadvertida felicitat, de la incomunicació d’una societat tecnològica on els més petits detalls passen desapercebuts, dels llibres que esperen ser llegits i que lluiten per la seva supervivència, per no caure en l’oblit.

- Dissabte 11 de febrer pels carrers del poble EL KARKAMAL. A partir de les 18h s'iniciarà la rua del carnaval de Calldetenes a la nau de la brigada, es farà la crema del Carnestoltes, entrega de premis i sopar d'entrepans de botifarra i formatge. Tot seguit es farà ball i festa amb la rumba de Pelat i Pelut. Les bases del concurs de disfresses estan disponibles a la web. Els tiquets dels entrepans es venen als forns del 6 al 10 de febrer.

- Diumenge 12 de febrer: al teatre de Calldetenes actuació de circ a càrrec de la companyia Psirc ACROMETRIA. És la història d’una trobada perturbadora. En l’escena, el cor s’expressa entre l’acrobàcia i la poesia. Emocional, metafòric i abstracte. És l’abraçada entre el risc bàsic i la ingenuïtat de l’ànima. És geometria d’emocions

- Divendres 17 de febrer al teatre de Calldetenes CAMAC. El Centre Excursionista de Calldetenes organitza el cicle d'audiovisuals de muntanya i aventura de Calldetenes el divendres a les 20:30. Programació: SOLITUD ALS ANDES 40 Dies d'alpinisme a la cordillera blanca amb Marc Rovira i Josep Roset, JORDANIA CLIMBING amb Miquel Casas i Ivan Ruiz i LA MEL XILENA Marc Domenjó, Guille i Alberto Diez-Canedo, tres kayakistes a la meca de les aigües braves. 

- Dissabte 18 de febrer a la plaça onze de setembre: XOCOLATADA DE CARANVAL a càrrec de la JAC. A partir de les 10 del matí a la Plaça Onze de Setembre xocolatada i inflables. 

- Diumenge 19 de febrer: al teatre de Calldetenes actuació de teatre a càrrec de la companyia El que ma queda de teatre de TEMPUS. Parla del temps a partir de la figura d’un personatge, en Klaus, un vell rellotger. En Klaus convida al públic a fer una visita al seu taller, un lloc ple de rellotges, però on curiosament sembla que s’hagi aturat el temps. Klaus és divertit però a la vegada tendre, pura poesia, i es mou al ritme del tic-tac dels rellotges i de la música, una música original interpretada pel seu pianista, que va marcant el tempus de l’espectacle.

- Dimarts 21 de febrer al vestíbul del teatre de Calldetenes: CAMAC. El Centre Excursionista de Calldetenes organitza el cicle d'audiovisuals de muntanya i aventura de Calldetenes el dimarts a les 20:00. Programació: Documental "COSTA BRAVA, ROCA NUA i taula rodona "ESCALADA NETA. ÈTICA O UTÒPICA" amb Jordi Esteve, Gerber Cucurell  Bernat Vilarassa. 

- Divendres 24 de febrer al teatre de Calldetenes: CAMAC. El Centre Excursionista de Calldetenes organitza el cicle d'audiovisuals de muntanya i aventura de Calldetenes el divendres a les 20:30. Programació: UPURKUSHUN: esquí extrem al Perú amb Gaspard Buraud, TRANS-KENYA, A BIKEPACKING ADVENTURE amb Alba Xandri i Ricard Calmet, FEELING THE BASE JUMP: amb Davic Gutierrez, Nacho Cifuentes, Laura Fernandez i Jonathan Trango. 

- Dissabte 25 de febrer al teatre de Calldetenes actuació de teatre a càrrec de Cascai Teatre, UN TAL SHAKESPEARE. Si ets un personatge Shakespearià mil maneres de morir tindràs, reis, herois, malvats, traïdors i enamorats a parts iguals. Vides creuades i aventures tan reals i tan actuals que no deixen indiferent a ningú. Un espectacle on els protagonistes entren i surten de les escenes com si tinguessin la capacitat de viatjar en el temps, teatre dins el teatre.

 

 

Darrera actualització: 03.02.2023 | 14:48