[Actualització] Mesures econòmiques que afecten als veïns de Calldetenes

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 00:00

S'ha aprovat un paquet de mesures econòmiques per tal de pal·liar els efectes de la situació provocada pel Covid-19, així com l'ampliació de terminis per al pagament de determinades taxes i impostos, i s'informa de les mesures adoptades per l'ORGT. 

L'Ajuntament amplia els terminis de pagaments voluntaris d'impostos i taxes municipals. Concretament s'amplia els referents a l'IBI, la taxa de residus i la taxa d'entrada de vehicles previstes fins al mes de juliol, que es podràn pagar fins al setembre sense recàrrecs de demora. Es pot consultar al detall en el document adjunt.

Suspensió del cobrament de quotes de: Com s'ha anat informant, ha pres una sèrie de mesures que fan referència a la suspensió del cobrament de quotes de diferents serveis davant el tancament temporal d'instal·lacions i activitats municipals, contribuïnt a suavitzar els efectes econòmics adversos del context actual.

  • L'Escola Bressol l'Esquitx de Calldetenes
  • El Centre de Serveis de Calldetenes
  • Les parades del mercat setmanal

Paral·lelament l'Organisme de Gestió Tributària també ha informat que suspèn el cobrament de la quota d'escombraries segons l'afectació, i que el cobrament del padró de vehicles que vencia el proper 4 de maig es prorroga fins el 2 de juny i els domiciliats l’1 de juny.

L'atenció als contribuents de l’oficina de gestió tributària es continua prestant a través de canals telemàtics:

  •  Telemàtic: www.orgt.diba.cat
  •  Correu electròni a l’ adreça: orgt.atenciociutadana@diba.cat a través del qual es podrá rebre i contestar consultes.

Aquestes són mesures que s’han adoptat a la vista de la situació actual, però donada la incertesa respecte a com evolucionarà, s'analitzarà la situació i en el seu cas, s'efectuaran modificacions necessàries dels quals us mantindrem informats.

Darrera actualització: 24.04.2020 | 11:03