Activitats a Calldetenes a favor de la Marató

Dissabte, 10 de de desembre de 2022 a les 00:00

A partir d’aquest diumenge s’inicien els actes que es portaran a terme a Calldetenes durant el mes de desembre en col·laboració amb la Marató de TV3.

Combinant amb la cursa de la Torronada, es realitzarà durant al matí una jornada solidària amb tastets d’spinning amb un preu de 5€, destinats íntegrament a la Marató.

A la plaça 11 de setembre de les 10h a les 13h, l’AFA de l’Escola Sant Marc organitza uns tallers de cuina i costura per la canalla, amb el lema “aprenent a ser autònoms”. El preu es de 4€ per taller i es pot donar una aportació voluntària.

I també durant el diumenge 11 i el diumenge 18 de desembre el Casal de Calldetenes organitzen, al mercat del diumenge, una parada per vendre les manualitats que s’han fet durant l’any per recaptar fons per la Marató. Hi seran a partir de les 9 del matí.

 

El dissabte 17 de desembre, a l’Auditori Teatre es celebrarà, com cada any, una jornada solidària per recaptar fons per la Marató i per la Fundació Sant Tomàs. A les 18:30 la cantada de corals amb les Veus de Calldetenes, les Veus del Ter i el Cor de Parròquia de Montserrat de torelló, seran els responsables d’obrir la jornada.

Darrera actualització: 12.12.2022 | 08:16