Acte de lliurament dels 40s Premis Literaris de Calldetenes, quatre dècades al servei de la promoció de la cultura i lletres catalanes

Dijous, 19 de setembre de 2019 a les 00:00

El proper dissabte 21 de setembre tindrà lloc l’acte d’entrega de la darrera convocatòria dels Premis Literaris de Calldetenes, que enguany celebren 40 anys de vida. 

La cerimònia, que retrà un petit homenatge als guanyadors des del seu naixement, el 1980, estarà presidida per l’alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Saborit. Al lliurament també hi seran presents els representats de les entitats que donen suport als premis: Òmnium Cultural i Consell Comarcal d’Osona.

La conferència d’enguany anirà a càrrec de l’escriptor, sociòleg i traductor català Miquel-Lluís Muntané i Sicart, Expresident de la Federació Catalana d'Associacions UNESCO, president de l'Associació de Crítics i Comentaristes Musicals en Llengua Catalana i membre del Consell de la Cultura de Barcelona. També és patró, directiu i assessor en diverses fundacions i associacions culturals i col·laborador habitual a diferents mitjans de comunicació. L'any 2007 va ser guardonat amb el Premi Climent Mur per la seva activitat en l'àmbit associatiu.

Com és habitual, durant la cerimònia es farà entrega dels diversos guardons d’aquest certamen literari: Premi de Novel·la “Armand Quintana”, dotat amb 3.000 €; Premi de Teatre “Lluís Solà i Sala”, dotat amb 2.000 €; Premi de Poesia “Jacint Verdaguer”, dotat amb 3.000 €; Premis literaris per a estudiants dels Països Catalans, adreçats a estudiants des de 1r de primària fins a 2n de batxillerat o equivalent, i Premis literaris per a estudiants d’educació primària i ESO de Calldetenes.

Darrera actualització: 19.09.2019 | 15:02