Acompanyament emocional al punt jove de Calldetenes

Divendres, 16 de de febrer de 2024 a les 00:00

A partir del 22 de febrer, els dijous cada 15 dies de 16-19h ens visitarà al punt jove de Calldetenes l'equip d'Ocell de foc per oferir acompanyament emocional de manera individual a tots aquells joves que ho sol·licitin. És un servei completament gratuït que es coordina amb Osona jove.

Oferir atenció a joves, especialment als que tenen problemes de salut mental, per millorar la seva autonomia personal i facilitar la construcció d’una vida independent. Aquest és l’objectiu del programa ‘Ocell de foc’, finançat pel departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i que a Osona i el Berguedà es tira endavant gràcies a una aliança d’entitats impulsores i executores conformada per Osonament, la Fundació Horitzó Berguedà, entre d'altres.

La previsió és atendre 2.000 joves en dos anys d’Osona i el Berguedà, el 15% de les quals amb problemàtiques de benestar emocional. Centrant-se en joves d’entre 16 i 30 anys. Es posa el focus en l’àmbit preventiu, oferint acompanyament, i s’impulsa des d’entitats del territori que ja treballen en xarxa i que ja tenen contacte amb les persones joves, com son els punts joves.

Si hi estàs interessat/da posa't en contacte amb el punt jove de Calldetenes (@joventcalldetenes) o escriu per whatsapp al 679 265 278.

Darrera actualització: 16.02.2024 | 11:37