Projecte E-Green Social Design (inserció laboral per joves)

Divendres, 16 de de desembre de 2022 a les 00:00

L’empresa social E-Green Social Design Calldetenes, és un projecte d’inserció laboral per joves relacionat amb les innovacions tecnològiques i el medi ambient. E-Green, es compromet a preparar la joventut sense competències ocupacionals o amb problemes de salut mental, i lluitar contra el canvi climàtic creant una empresa social que converteix els materials reciclats en mobles utilitzant impressores 3D, d’aquesta manera garanteix el benestar i la inclusió social.

El projecte proposa els reptes dels nous lloc de treball amb la tecnologia i amb la creació de llocs de treball juvenils. E-Green, tenint en compte els objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, produirà disseny interior, urbanisme i mobles de paisatgisme a través de materials reciclats i impressores 3D. Per això, es formarà 8 joves a Calldetenes durant 6 mesos i farà després pràctiques en empreses.

La necessitat de combatre el canvi climàtic i de preparar la joventut per a la industria 4.0, amb l’objectiu d’incloure en el mercat laboral i garantirà el seu benestar i la seva inclusió social.

 

Si tens entre 16 i 20 anys , vius a Calldetenes i vols aprendre a treballar amb les noves tecnologies, utilitzant impressores 3d, la realitat virtual i l’economia verda, posat en contacte amb el Punt Jove de Calldetenes abans del 22/12/2022

https://www.instagram.com/p/CmMZVY-KBkF/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Darrera actualització: 19.12.2022 | 10:01