380 inscrits a la cinquena edició de la Cursa popular de La Torronada.

Dimecres, 27 de de desembre de 2023 a les 12:00

Aquest diumenge 24 de desembre al matí, ha tingut lloc la cinquena edició de la cursa popular de La Torronada.

Tot i el fred i la boira que aquest diumenge al matí cobria el poble, a les 10 es va donar el tret de sortida de la categoria absoluta de La Torronada. El nou circuit dissenyat per aquesta edició, iniciat al Carrer Gran, amb un recorregut mix de 6,8 quilòmetres pels carrers del centre del poble i pels camins dels peus de Sant Marc i de la ruta dels Molins hi van participar-hi 151 corredors.

Els guanyadors de la cursa absoluta van ser Arnau Montiel amb un temps de 22’53’’ i Meritxell Bonet amb un temps de 30’51’’. P

La cursa curta, de 4,6 quilòmetres, amb un recorregut per els carrers de Calldetenes van inscriure’s 71 participants. En la categoria masculina, Elias Asskali amb un temps de 15’19’’ i Encarna Núñez, de la categoria femenina amb un temps de 17’09’’ van ser els guanyadors.

Pel què fa a les primeres posicions dels corredors locals, de la cursa llarga l’Oriol Pujol i la Mireia Castillo i de la cursa curta en Joan Albarez i la Carla Pozo, van ser-ne els guanyadors.

Els resultats es poden consultar fent clic aquí.

També es va donar el tret de sortida, juntament amb la cursa, la primera edició de la caminada de La Torronada amb un total de 32 inscrits.

Seguidament, els i les més joves van córrer les curses infantils amb un total de 138 participants entre les tres categories.

La jornada esportiva es va completar amb inflables per als més menuts i amb tastets d’spinning solidaris per recollir aportacions per La Marató. Es va aconseguir recaptar 120 euros per La Marató.

Els propers dies, podreu veure el recull de fotografies a les xarxes socials de La Torronada: instagram @cursa_la_torronada o al perfil de facebook.

Darrera actualització: 02.01.2024 | 14:44