Neix el Cicle de Noves Experiències amb propostes innovadores a l'Auditori Teatre de Calldetenes

Dimarts, 25 de de febrer de 2020 a les 00:00

El cicle convertirà Calldetenes en un viver de nous formats teatrals, amb obres a les golfes, amb el públic a l’escenari o al pati d’un celler. Tres experiències immersives, properes i diferents.

Durant els mesos de març a maig, tres obres amb formats diferents portaran als espectadors a llocs i espais inusuals. Una festa a sobre mateix de l’escenari, sessions per a cinc espectadors a les golfes de l’Auditori i una experiència gastro-poètica al Pati del Celler de Calldetenes serà la programació d’aquesta primera edició del cicle, que pretén apropar nous formats teatrals a un públic cada vegada més curiós, més viu i que busca propostes més arriscades que fugin d’allò habitual.

El programa és el següent:

La Festa (27 de març)
Mambo Project
Experiència amb màscares, DJ i barra de bar.

 
L’amor és com una festa de música electrònica. Quan ho sents per primera vegada, el que més t’afecta és la pulsió primària, el beat, el 4x4, la base sobre la qual es construeix tota la resta. És un reconeixement instantani, una connexió. I des d’aleshores, un salt al buit, tot batega a un mateix ritme. Bum, bum bum... fins que et llences. Una festa, música electrònica i tu. 

Mambo Project convida a l’espectador a viure les diferents fases d’una festa, que també seran les fases d’un enamorament.

 

Cosas que se olvidan fácilmente (Del 16 al 19 d’abril)
Xavier Bobés
Experiència insòlita per a 5 espectadors
.

Fa un parell d’anys, l’autor d’aquest espectacle es va adonar que començava a tenir problemes de memòria. I va comprovar que la seva mare també patia buits importants. Aquests oblits van inspirar Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle fotogràfic que transforma els records i, de la mateixa manera que ho fa la ment, n’inventa de nous. Una petita història de la segona meitat del segle XX a Espanya. Un joc de cartes convertit en un muntatge teatral per a cinc espectadors, amb el qual Xavier Bobés va guanyar el Premi de la Crítica a noves tendències 2016.

 

Big Bang (8 i 9 de maig)
La Decimonònica
Espectacle Gastropoètic amb tast de vins i cerveses.


Sonen tres timbres. S’obren les cortines. Entra el públic. Fosc. Llum. Surten els actors. O no. Fosc. Llum de públic. S’obren les cortines. Surt el públic. Pausa amb piscolabis. Sonen tres timbres. S’obren les cortines… Espectacle Gastropoètic, poemes escènics sense perdre un element essencial en el teatre: la trobada social. L'entreacte entre poemes escènics, acompanyat d'un bon vi, convidarà al públic a trobar-se i a reflexionar.

Una nova manera de viure el teatre, treure’l de la caixa i fer-lo eixir en habitacions, sales i racons que converteixin als espectadors en els veritables protagonistes.
  

Darrera actualització: 25.02.2020 | 10:03