31è Calltitellesdetenes

Dijous, 26 de d’octubre de 2023 a les 00:00

Els diumenges de novembre arriba el Festival de Titelles de Calldetenes, el Calltitellesdetenes, que celebra el seu 31è aniversari amb una programació de 4 espectacles de titelles.

El festival donarà el tret de sortida el diumenge 5 de novembre amb l’espectacle, Galetes de Formatge, una història sobre la vellesa amb una mirada dolça i tendra, de la companyia Txo Titelles. La seguiran en diumenges consecutius, Draps de la companyia Coriolis, el 12 de novembre, amb un espectacle sense paraules, sobre les quatre estacions de l’any que transcorren al voltant del banc d’una plaça. El diumenge 19, Miranius de la companyia De Paper, i l’aventura d’habitar el món representant un espectacle sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre la conseqüència que hi té l’empremta humana.

I tancant el cicle, el 26 de novembre,  Rere l’ombra de Wendy i Peter Pan, de Produccions Essencials recordant-nos que no perdem la nostra imaginació i que no deixem d’explicar històries ni de somiar ni creure que podem volar. Podrem entre tots tornar al País de Mai Més?

 

El Calltitelles de Tenes, és un dels festivals de titelles amb més història de Catalunya, que aposta any rere any per continuar acostant la cultura i el teatre als infants amb una programació dirigida també a tota la família.

El cicle se celebra a l'Auditori Teatre de Calldetenes, a la plaça Onze de Setembre al costat de l'Ajuntament i compta amb un aforament de 477 espectadors que permet tant la representació d'obres teatrals, com d’altres formats com concerts de música, la celebració de congressos i tota mena d'activitats culturals. L'Auditori ofereix cada semestre a la comarca una programació estable, dissenyada des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calldetenes.

Amb els abonaments esgotats, les entrades per a cada espectacle es poden adquirir de manera anticipada a través del web de l’Auditori o directament a taquilla el mateix dia de la funció.

 

Darrera actualització: 26.10.2023 | 09:09