Calldetenes participa a les sortides de joventut

Dimarts, 12 de novembre de 2019 a les 00:00

El passat dissabte 9 de novembre, 208 joves, 33 de Calldetenes, i 21 monitores i monitors d’Osona centre, Lluçanès, i Bisaura i Orís van participar a la 6a sortida jove de tardor al parc d’atraccions Port Aventura.

Els participants d’aquest any tenien entre 13 i 17 anys i venien de les poblacions de Calldetenes, Folgueroles, Montesquiu, Olost, Orís, Prats de Lluçanès, Sant Julià de Vilatorta, Sant Quirze de Besora, i Tavèrnoles; tot i que Sora, Vidrà, Santa Maria de Besora, Les Masies de Roda i Vilanova de Sau també van oferir la possibilitat als seus joves.

Com cada sortida mancomunada que es realitza des del Servei de Joventut d’Osona centre, els nois i noies es van fer càrrec del cost de l’entrada, que enguany era de 29€, i els ajuntaments assumien el cost del transport i aportaven el monitoratge. L’equip de monitors eren joves dels municipis participants majors d’edat i amb la titulació corresponent. Es va aconseguir doncs, fomentar la coneixença, relació i cohesió entre els joves dels diferents municipis.

La valoració per part dels organitzadors i de l’equip de monitors i monitores és molt bona, doncs com en les altres sortides, no hi va haver cap incidència i la convivència i la cohesió entre els grups de joves va ser molt positiva. A més, respecte la sortida de l’any passat, gairebé s’ha doblat el nombre total d’inscrits.

La propera sortida amb aquestes característiques serà com ja és habitual, el mes de juliol i s’anirà a un parc aquàtic.

Darrera actualització: 12.11.2019 | 13:13