Arriba el Karkamal 2019

Dilluns, 28 de gener de 2019 a les 00:00

Un any més, el Karkamal arriba amb la temporada de carnavals a la comarca d’Osona el dissabte 23 de febrer a la tarda. La rua, enguany, engegarà a les 17h de la tarda a la carpa i finalitzarà al mateix lloc. A partir de les 19h del vespre, es cremarà el Rei Carnestoltes i hi haurà la botifarrada.

Per finalitzar la xerinola també hi haurà música i DJs. A la mitja part del concert, s’entregaran els premis del Concurs de disfresses del Karkamal 2019 que està obert a totes les persones, grups i associacions que ho desitgin com a carrossa, comparsa, petit grup o a títol individual. Així, s’estableixen tres categories i quatre premis: disfressa individual (individual o de petit grup, màxim cinc persones), disfressa de grup (premi a la carrossa i premi a la comparsa) i disfressa més agosarada. Per participar al concurs, caldrà inscriure’s abans de començar el Karkamal a les 16.30 h. El jurat estarà situat davant l’edifici de l’ajuntament i serà en aquest lloc on es puntuarà als participants, just abans de començar la rua pels carrers del poble. (Podeu consultar les bases i els premis en el document adjunt).

Els tiquets de la botifarrada es podran comprar als forns de pa fins al dijous 21 de febrer, per 4 euros (entrepà de botifarra + aigua), o al mateix dia per 5 euros fins a exhaurir existències.

El Karkamal l’organitza conjuntament l’Ajuntament de Calldetenes amb l’AMPA de l’Escola Sant Marc, JAC i Esplai Equinocci.

Darrera actualització: 18.02.2019 | 11:23