Fotocacon Calldetenes, la nova campanya per a fomentar la recollida de caques de gos

Dijous, 7 de de juny de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament torna a posar en marxa una campanya per sensibilitzar els propietaris de gossos de l'obligatorietat de recollir els excrements.

La campanya, que es titula Fotocacon Calldetenes i té com a lema Que no ho recullis et retrata, que sí ho recullis us emmarca, s’ha posat en marxa amb un enviament massiu a tots els veïns i veïnes, acompanyades per una carta als propietaris d’animals.

L’objectiu és sensibilitzar en positiu d’una problemàtica que afecta diversos indrets del poble, especialment parcs i espais verds, que suposa un problema de salut pública pels infants que hi juguen habitualment.

La campanya vol reforçar la idea que no recollir els excrements de l’animal de companyia en retrata el valor moral del propietari, així com, una acció tant simple com portar una bosseta, recollir-ho i tirar-ho en les papereres habilitades emmarca la relació del propietari i el seu gos, que en cap cas és responsable de la deixadesa del propietari.

L’Alcalde, Marc Verdaguer, explica que aquesta campanya es porta a terme periòdicament, tot i que, darrerament s'ha detectat un increment de la presència d'excrements de gossos per carrers, places i parcs. Per això fa una crida a l’ètica i valors de cadascú, per a que entre tots fem un poble per emmarcar. 

 

Darrera actualització: 07.06.2018 | 10:57

Documentació

pdf fotocacon
3,7MB

Imatges

fotocacon1 fotocacon2