24 joves de Calldetenes es remullen al parc aquàtic de Waterworld, en una sortida d'àmbit comarcal

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 00:00

Un total de 187 joves van agafar un autobús el passat dijous 11 de juliol al matí direcció Lloret de Mar.

Aquest trajecte duia aquest ampli grup de joves a la 6a sortida mancomunada entre municipis d’Osona centre, Bisaura i Orís i aquest any amb la incorporació de varis municipis del Lluçanès. Una de les novetats de la sortida és el canvi de parc aquàtic, ja que les anteriors edicions s’anava al parc aquàtic Aquabrava, de Roses.

De Calldetenes hi van participar 24 joves, acompanyats de 3 monitors. Van sortir a les 8h del matí de la Plaça Onze de Setembre i van arribar a les 20h del vespre al mateix punt.

La sortida es va realitzar per a joves a partir de 13 anys, gestionada pel Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, amb els ajuntaments de Vilanova de Sau, Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta, Les Masies de Roda, Calldetenes, Folgueroles, Orís, Sora, Santa Maria de Besora, Vidrà, Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Perafita, Prats de Lluçanès, Olost, Oristà-la torre d’Oristà i Sant Boi de Lluçanès.

Gràcies a la col·laboració dels ajuntaments que participaven, fent-se càrrec del cost del transport, els joves tan sols havien d’assumir el cost (en tarifa reduïda per ser un grup tan nombrós) de l’entrada al parc.

L’objectiu de la sortida era la coneixença, relació i cohesió entre joves de diferents municipis de la comarca d’Osona, i oferir alternatives al temps lliure pels joves durant el període de vacances d’estiu.

La valoració de l’activitat és molt positiva, tant per part dels tècnics com dels joves. Cal destacar el compromís dels joves de seguir les instruccions dels tècnics i el seu bon comportament. Per això, la voluntat del servei de joventut del Consell Comarcal és seguir organitzant sortides mancomunades i seguir augmentant el nombre de participants.

Darrera actualització: 17.07.2019 | 11:53