17è Aplec Comarcal de la Sardana a Calldetenes

Dilluns, 3 de de juny de 2024 a les 01:00

El primer cap de setmana de juliol es celebrarà la 17a edició de l’Aplec Comarcal de la Sardana a Calldetenes.

L'aplec és una iniciativa impulsada per l'Associació Aplec Comarcal de la Sardana d'Osona i que compta amb el suport de diferents entitats i associacions que treballen pel foment de la cultura catalana i la promoció de la sardana.

 

Durant el cap de setmana 6 i 7 de juliol Calldetenes s'omplirà d'activitats per a donar lloc la dissetena edició d'aquest aplec.

L'actuació de la cobla Ciutat de Girona a l'Auditori Teatre de Calldetenes serà l'encarregada d'encetar un cap de setmana ple de cultura de la sardana. El concert, a càrrec d'Esteve Molero començarà a dos quarts de sis de la tarda i caldrà comprar l'entrada anticipada a la web del teatre. Un cop finalitzat el concert, es projectarà el documental Veus d'Osona. El poble Panjabi. (entrada gratuïta)

Diumenge al matí amb la mostra de cultura tradicional, la presentació i l'actuació de la nova Colla Gegantera de Calldetenes i la mostra intercultural de ball amb l'Associació social i cultural de l'índia, amb una actuació de ball i un taller. 

Seguidament, a la plaça Onze de Setembre, l'audició de sardanes amb la cobla ciutat de Girona i el tradicional dinar de germanor que tindrà lloc a la carpa municipal . El menú, inclou arròs de mar i muntanya i pollastre amb amanida o patates, postre, pa i beguda, caldrà comprar els tiquets abans del dimarts 2 de juny (online a la pàgina web del teatre o presencialment a l'Ajuntament de Calldetenes) a un preu de 21,5€.

Per acabar, diumenge a la tarda a la plaça Onze de Setembre les sardanes amb les cobles Ciutat de Girona, la Principal de Llobregat i la Jovenívola de Sabadell actuaran a la 17a edició de l'Aplec de la sardana on, abans de les sardanes de conjunt, es farà el traspàs de l'estendard a l'Ajuntament de l'Esquirol que organitzarà el 18è Aplec Comarcal de l'any 2025. 

 

Darrera actualització: 03.06.2024 | 08:45