S’obren les inscripcions al Voluntariat Ambiental d’estiu 2021

Dimecres, 28 de d’abril de 2021 a les 00:00

Les sol·licituds d’inscripcions es recolliran del 5 al 28 de maig a través de correu electrònic. Les places estan limitades a 12 participants d'entre 13 i 17 anys.

L’edició 2021 del Voluntariat Ambiental de Calldetenes tindrà lloc durant 3 setmanes d’estiu, en concret del 5 al 23 de juliol en horari de matins. Aquest any es continuarà treballant per recuperar espais naturals i urbans del municipi, com la plaça Mercè Rodoreda entre d’altres parcs i racons. També es coneixeran algunes de les activitats de voluntariat comunitari i ambiental que es fan a Calldetenes i es portaran a terme activitats esportives i de lleure. 

Descarregueu-vos la sol·licitud d’inscripció en la documentació adjunta a aquesta notícia, i retorneu-la omplerta, signada i escanejada a ajcalldetenes@gmail.com. Podeu completar el formulari amb l’ordinador o a mà.

Si voleu més informació del projecte podeu escriure a tc2centre@ccosona.cat o dirigir-vos al Punt Jove (dimecres i dijous de 16 h a 20 h), on també us oferiran els recursos necessaris per fer la sol·licitud d’inscripció (impressió, escàner...).

Darrera actualització: 28.04.2021 | 12:26