Presentació Pla Local de Joventut 2022-2026

Dimarts, 22 de de novembre de 2022 a les 00:00

Ahir dilluns dia 21 de novembre, les tècniques del punt jove de Calldetenes van presentar el pla Local de Joventut als regidors de l’Ajuntament de Calldetenes.

La Ruth, tècnica compartida de joventut del consell comarcal, encarregada de la redacció i la presentació del pla, juntament amb la Clara, l’actual tècnica compartida de joventut i la Silvia, la dinamitzadora del Punt Jove de Calldetenes, van ser les encarregades de presentar als regidors de l’Ajuntament el nou pla local de Joventut.

El pla treballa sobre els tres grans eixos de promoció de la salut, participació i emancipació juvenil, sent les noves línies de treball amb els joves, amb la voluntat d’intervenir d’una forma conscient i estratègica en les polítiques de joventut.

Aquest Pla Local de Joventut, renovat cada 4 anys, és un instrument resultat d’un procés estratègic per a facilitar una intervenció transformadora, tant a mig com a llarg termini , dels joves. Serveix doncs com una eina de planificació estratègica.

A Calldetenes el nou pla Local de Joventut, té una durada del 2022 fins al 2026, i es pot consultar al tauler d’anuncis de la pàgina web.

Darrera actualització: 22.11.2022 | 11:57