L’Auditori Teatre Calldetenes reprèn la programació estable de temporada

Dimarts, 26 de gener de 2021 a les 00:00

La nova temporada de l’Auditori Teatre Calldetenes es presenta amb un cicle temàtic mensual: Art del moviment al febrer, Dona dona al març, Notes a l’abril i Noves experiències al maig.

Tot i la situació actual de restriccions per la Covid-19, des de l’Auditori Teatre Calldetenes s’aposta per recuperar la programació d’espectacles estable adaptada a les mesures de seguretat i restriccions vigents. La novetat per aquest semestre, i que es vol mantenir en el futur, és l’organització de les actuacions a l’entorn de cicles temàtics mensuals. S’inclouen en el calendari part de les obres que es van haver de cancel·lar i es continua treballant per trobar noves dates per als altres espectacles anul·lats durant la pandèmia. 

“Art del moviment” és el cicle que obrirà la programació semestral amb dues actuacions de clown, circ i humor gestual: Brossa de la companyia H6Clown, el diumenge 14 de febrer, endinsarà el públic en l’imaginari d'un sensesostre que es veu obligat a viure al carrer a través de l’humor; i Envà de Amer i Àfrica Circ i Cia., el diumenge 21 de febrer, divagarà sobre les peculiaritats humanes amb el moviment, els equilibris i l'humor. Aquest darrer espectacle s’engloba dins el cicle Art del moviment de Teatres d’Osona, en col·laboració amb L’Atlàntida de Vic i el Teatre Cirvianum de Torelló.

El mes de març es centra en la figura de la dona amb tres espectacles que posen el focus en la figura femenina sota el títol “Dona dona”, un joc de paraules. El diumenge 14 de març, Noemí Morral i la companyia Mil Futurs portarà l’espectacle Camí de Cavalls, teatre introspectiu, ball i música basats en el llibre amb el mateix títol. Anna Tamayo pujarà a l’escenari el dissabte 20 de març per cantar i ballar la seva experiència amb els fongs vaginals a través del monòleg musicat Cándida. Després de l’obra, tindrà lloc una xerrada d’Elena Crespi, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella, amb la col·laboració del col·lectiu osonenc L’Ortiga Feminista. Tancarà el cicle del mes de març el cabaret Akelarre, de la companyia The Feliuettes el dissabte 27, preguntant-se sobre el món que els ha tocat viure i com transformar-lo. 

L’abril serà el mes dedicat a la música amb el cicle “Notes”, que arrencarà el dissabte 10 amb l’opereta i els valsos vienesos d’Àries de reservat, de Marc Rosich i la Cia. Elena Martinell, una òpera còmica i arriscada que trenca esquemes. El dissabte 24 d’abril, el protagonista serà el cantautor Roger Mas, amb un concert en el que reinterpretarà algunes de les cançons més emblemàtiques de la seva discografia.

Per al mes de maig es recupera el cicle “Noves experiències” amb propostes immersives i properes per acostar al públic a nous formats teatrals. Del 6 al 9 de maig es podrà pujar a les golfes del teatre per experimentar en petits grups el poder dels records amb Cosas que se olvidan fácilmente de de Xavier Bobès. El dissabte 15 de març, Zandart Cia. de Dansa, portarà a l’escenari El fil del silenci, un espectacle de dansa creat des de l’escolta del silenci.

Aquest any, seguint en el marc de les mesures per combatre la Covid-19, es continuarà amb la venda d’entrades exclusivament a través del web www.teatrecalldetenes.cat fins a 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle; quedant suspesa la venta directa a taquilla i anticipada a les oficines municipals.

Darrera actualització: 26.01.2021 | 13:40