En marxa

Dimecres, 1 de de juliol de 2020 a les 00:00

Poble en Marxa - Amunt Calldetenes

Ja ha passat més de mig any des de que vàrem començar a desenvolupar les nostres regidories. Cal superar els entrebancs que van surtin, que no son pocs, però sempre des de l’honestedat i el bé comú. La reordenació del Mercat s’està portant a terme intentant evitar molèsties als veïns i a l’hora donant cabuda a noves propostes. Un dels objectius era portar parades de boletaires durant la temporada, cosa que hem aconseguit. Hem reubicat les parades del carrer Girona alliberant aquest tros del carrer. En omplir els espais buits ha quedat un mercat més recollit. Queda molta feina a fer, en som conscients, i per això seguim endavant amb els projectes d’omplir parcialment el centre de la plaça i reubicar les parades del carrer Montserrat al llarg del 2020.

En l’àrea d’esports hem posat apunt el camp de futbol fent el manteniment de la gespa, algunes obres de manteniment d'edificis i estem a l'espera de canviar les xarxes laterals i d'algunes porteries que són necessàries. Sobre la piscina, aquest any està previst fer modificacions visibles que esperem que pugueu veure ben aviat. D'altra banda, potenciem la cursa de la Torronada, que aquest any correrà per l'interior del poble, fent-la més atractiva, esperem que hi hagi un gran nombre de corredors i així donar a conèixer el nostre poble, potenciant aquesta cursa que sigui una referent a la comarca.

Molt aviat també convocarem una reunió amb veïnes i veïns per començar a posar en marxa una nova entitat que amb col·laboració de l’ajuntament crearà el cos d’agents cívics. En una reunió amb la Diputació se’ns va dir que aquest cos de voluntaris no pot penjar directament del consistori. És per això que s’ha de crear una nova entitat.

Arran de la sentencia del procés vàrem proposar als altres grups polítics municipals de fer visible la nostre disconformitat amb aquesta sentència. La nostre intenció era mostrar una imatge d’unitat més enllà de les sigles polítiques, una unitat que no han sabut demostrar les esferes més altes de la política catalana. Fer palès que l’independentisme de base està d’acord i es manté unit en l’objectiu de crear un estat independent i mostrant un rebuig sense concessions a una sentencia totalment injusta. És per això que alguns de nosaltres ens vam tancar la nit de divendres a dissabte a l’ajuntament. Una petita incomoditat en comparació del que estan patint el presos i preses i exiliats. També sense oblidar els empresonats i represaliats del mes de setembre.

És per tot això que aquest any volem desitjar-vos un bon Nadal però amb el regust de saber que moltes famílies no contaran amb aquestes persones que estan privades de llibertat.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 11:10