Gestió de la crisi sanitària

Dimecres, 1 de de juliol de 2020 a les 10:00

Junts per Calldetenes

Hem passat una crisi greu, amb una situació nova que no coneixíem, però malgrat tot això, i una vegada més, s’ha demostrat que ens n’haguéssim sortit millor anant sols com a nació que no pas al costat d’un estat centralista en el que els importem ben poc. L’estat espanyol s’ha vist desbordat i ha pres decisions que no han estat encertades: prendre competències a la gent que coneix la realitat del territori, prendre avions de material sanitari, confiscar aquest material, desinformació, errors en compra de material, manipulació de dades estadístiques i no ser prou transparents. Una llarga llista de greuges, que si hi sumem atur, presos polítics,  manipulació de la història, vulneració de drets humans, dèficit, entre d’altres que fan que sigui un estat gairebé en fallida. La gestió no només del dia a dia sinó també del futur vindrà condicionada per aquest escenari.

A nivell nostre de Calldetenes, mai ens hauríem imaginat veure’ns immersos en aquesta situació i haver de gestionar una crisi sanitària com la que hem passat. Ho hem fet el més bé que hem sabut, amb treball, amb decisions difícils i sempre seguint els protocols marcats per la Generalitat. No ha estat gens fàcil. Tots hem viscut amb preocupació aquests dies, amb por perquè no s’estengués la malaltia i amb tristesa pels que ens han deixat.

A nivell de poble, la feina no entén de dretes o esquerres, sinó que entén de buscar solucions, trobar consens, gestionar, millorar serveis, valorar nous projectes, preocupació pels valors i la relació, tot pensant en el benestar de la gent que tenim més a la vora, la de Calldetenes.

Hem d’agrair als treballadors i treballadores de l’Ajuntament, serveis bàsics, voluntariat, entitats del poble, entre d’altres, la seva implicació. Posar en gran valor també la feina feta des del consultori mèdic de Calldetenes, que ens fa mirar el futur amb esperança.

Estimar un País, el Poble, és estimar sobretot la seva gent, sortint-nos-en plegats quan les coses són difícils. No ens podem quedar enrere. Ànims i endavant!

Junts per Calldetenes

Darrera actualització: 15.03.2021 | 10:48