Marxa cicloturista L'Eix

Dissabte, 6 d'octubre de 2012 a les 00.00 h

El proper 6 d'octubre tindrà lloc la Marxa cicloturista L'Eix, organitzada per l'empresa Cedinsa, i que aplegarà centenars d'esportistes entre aficionats i grans figures com Miguel Induráin, Roberto Heras, Ângel Edo, Melcior Mauri, Josep Jufré o Àlex Crivillé.En total seran 154 km entre Cervera i Caldes de Malavella.

La Marxa vol ser una mostra de la implicació de Cedinsa amb el territori, així com del seu compromís amb l'entorn, promovent accions que mobilitzen les persones i els territoris propers a les insfraestructures que gestiona l'empresa, donant-les a conèixer i posant-les en valor.

Els ciclistes que participin a la Marxa cicloturista tindran avitualllaments, incloent-hi l'esmorzar i el dinar, serveis de transport, assistència tècnica i mèdica. i un mallot tècnic commemoratiu. La caravana d'acompanyants podrà gaudir d'una sèrie d'activitats lúdiques durant tota la jornada, com ara un globus aerostàtic en l'avitualllament de Fontfreda, inflables i un circuit d'habilitats amb bici per a petits i joves.

Més informació a www.cedinsa.net

Darrera actualització: 29.05.2018 | 08:37