"Guerra Civil i Repressió Franquista a Calldetenes" guanya la primera Beca Riudeperes

Dijous, 21 de de juny de 2012 a les 00:00
Aquest dilluns 23 d'abril, diada de Sant Jordi, es va dur a terme el lliurament de la Beca Riudeperes, en el transcurs d'un acte que va tenir lloc a l'Ajuntament de Calldetenes. El projecte escollit en aquesta primera convocatòria ha estat "Guerra Civil i Repressió Fran

Aquest dilluns 23 d'abril, diada de Sant Jordi, es va dur a terme el lliurament de la Beca Riudeperes, en el transcurs d'un acte que va tenir lloc a l'Ajuntament de Calldetenes.

El projecte escollit en aquesta primera convocatòria ha estat "Guerra Civil i Repressió Franquista a Calldetenes" de Raquel Castellà Perarnau de Roda de Ter i rep una dotació econòmica de 2.500 €.

El jurat, integrat per Ramon Barniol, Valentí Girbau, Antoni Higueruelo, Joan Pratdesaba i el regidor de Promoció Cultural Miquel Erra, en qualitat de secretari, ha destacat que el projecte està "enfocat directament al municipi que compagina fonts d'informació primària com arxius locals, nacionals i estatals i ampliats amb la memòria oral de persones del municipi". També que es tracta "d'un projecte ben enfocat i acuradament acotat" i que compta a més "amb la tutorització d'un professor de gran prestigi".

El jurat també va voler fer constar la gran qualitat i interès de tots els projectes presentats i va engrescar-los a tornar-los a presentar en la propera edició.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 17:43