Calldetenes i Vic organitzen viatges amb carrilet per la Marató de TV3

Dimecres, 12 de desembre de 2012 a les 00:00
Aquest dimarts, l’Ajuntament de Vic i el de Calldetenes han presentat el projecte de El tren de la vida, el carrilet que unirà les dues poblacions aquest cap de setmana, dies 15 i 16 de desembre, amb motiu de la Marató de TV3 dedicada a la lluita contra el càncer.

El carrilet estarà operatiu a partir de les 11:00h i fins les 14:00h; i de les 16:30h de la tarda a les 19:00h.

Vic i Calldetenes ofereixen un carrilet per col•laborar amb la Marató de TV3

L’acte de presentació ha anat a càrrec de la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic, Anna Erra i l’alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer.

Al carrilet hi podrà pujar tothom que vulgui col•laborar amb el seu donatiu per la lluita contra el càncer.Aquest dimarts, l’Ajuntament de Vic i el de Calldetenes han presentat el projecte de El tren de la vida, el carrilet que unirà les dues poblacions aquest cap de setmana, dies 15 i 16 de desembre, amb motiu de la Marató de TV3 dedicada a la lluita contra el càncer.

Concretament, durant el cap de setmana, el carrilet circularà pels carrers de Vic i Calldetenes efectuant un circuit i diverses parades. “La gent que hi vulgui pujar haurà de fer un donatiu d’1 € que es destinarà a la Marató de TV3”, ha explicat l’alcalde de Calldetenes.

Per la seva banda, Anna Erra ha manifestat la voluntat “de comprometre’ns i ser solidaris amb la Marató de TV3” i ha aprofitat per engrescar la gent “perquè pugi al tren” tenint en compte que dissabte té lloc el mercat setmanal de Vic i el diumenge, el de Calldetenes. La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic també ha explicat que aquesta iniciativa va néixer de l’Ajuntament de Calldetenes “ i Vic s’hi va sumar”. Verdaguer ha afegit que El tren de la vida és una iniciativa que “uneix al territori”.

El carrilet estarà operatiu a partir de les 11:00h i fins les 14:00h; i de les 16:30h de la tarda a les 19:00h.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 17:43