Primera videoacta del Ple ordinari del dia 7 de novembre de 2022

Dijous, 10 de de novembre de 2022 a les 00:00

Dilluns passat, es va fer la primera videoacta del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Calldetenes, apropant la digitalització a la ciutadania i facilitant-ne la transparència.

Previ a l’inici de l’acta, es va informar de l’estrena del servei de videoacta, així com també de les modificacions realitzades a l’arxiu.

Es van donar comptes de les actes anteriors, decrets d’alcaldia i relacions de factures, donant compte dels diferents pressupostos i pagament del tercer trimestre així com del cost efectiu dels serveis de l’anualitat del 2021. S’informà , en relació al pavelló, de la sentència de devolució del PUOSC i l’acceptació de l’ajut per la instal·lació de noves plaques fotovoltaiques, destacant la millora del radi de captació passant a ser de dos quilòmetres. Es presenta també el nou Pla Local de Joventut on l’alcalde va proposar una reunió amb els regidors per fer les consultes adients. Finalment es va passar al punt de precs i preguntes entre els regidors, amb diferents intervencions dels mateixos, donant per acabat el Ple.

Aquest nou servei de videoacta permet veure tota la sessió, d’una durada de 1 hora i 29 minuts, així com poder consultar, cada punt de l’ordre del dia i de  les intervencions de cadascun. S'hi troba adjunt el document de l’ordre del dia i en facilita les estadístiques, del nombre d’intervencions i de temps, de cada partit polític i de cada intervinent.

Podeu consultar l’acte d'aquest dilluns dia 7 de novembre a:  http://bit.ly/3zY8j7p

Darrera actualització: 10.11.2022 | 09:29