Crònica del ple ordinari del mes de maig (08/05/2023)

Dimecres, 10 de de maig de 2023 a les 00:00

El Ple ordinari de maig va permetre aprovar de forma definitiva la licitació del Casal de la gent gran i el reglament d’ús de la carpa municipal. De forma inicial, es va aprovar l’ordenança fiscal número 29 per la prestació de serveis i ús del pavelló Municipal i el conveni de cessió d’ús per espais de formació Calldetenes E-Green.

A més de donar compte d’algunes factures, del període mitjà de pagament del 1r trimestre i de l’estat d’execució del pressupost del primer trimestre de 2023, s’aprova les qüestions econòmiques com l’acceptació de la concessió de crèdit dins el programa caixa de crèdit o la modificació de crèdit per la generació de nous ingressos.

Aquest ha estat l’últim ple de la legislatura actual, on alguns regidors van aprofitar per acomiadar-se i donar les gràcies per la feina realitzada. El pròxim ple ordinari es celebrarà després dels resultats de les eleccions municipals del diumenge 28 de maig de 2023.

 

Podeu consultar els punts de l’acte i la vídeo-acta a la pàgina web de l’Ajuntament amb una durada de 1 hora , 15 minuts i 27 segons, podent consultar cada punt de l’ordre del dia i de les intervencions realitzades. Adjunt s’hi troba l’ordre del dia i les estadístiques de les intervencions fetes de cada intervinent. Podeu consultar-la al següent enllaç: plens.calldetenes.cat i també a la pàgina principal de l'ajuntament de Calldetenes. 

 

Darrera actualització: 17.11.2023 | 13:19