Crònica del ple ordinari de 4 de novembre

Dimarts, 5 de de novembre de 2019 a les 00:00

En aquest ple es van aprovar les actes dels plens del mes d’octubre, es va votar la proposta d’acord d’adhesió al conveni FEDER, i es va donar compte de decrets d’alcaldia, factures i informes financers dirigits al Ministeri d’Hisenda i la Generalitat de Catalunya.

Entrant en l’ordre del dia, es van aprovar per unanimitat les actes dels plens celebrats el mes d’octubre. Seguidament, es va donar compte dels decrets d’alcaldia emesos entre les dates de 3 i 28 d’octubre, així com de la relació de factures.

En el setè punt, es va aprovar per unanimitat la proposta d’adhesió al conveni FEDER, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional, que dota de recursos a l’Administració Local per la posada en marxa de projectes al poble.

En els següents 5 punts, es va donar compte dels informes financers periòdics que s’han de facilitar al Ministeri d’Hisenda, estipulant el període mitjà de pagament de l’Ajuntament en 13,99 dies, un termini molt positiu davant dels 30 dies que marca la llei com a topall.

En el tretzè punt, es va donar compte de l’informe de tresoreria del tercer trimestre de 2019 que s’ha de transmetre a la Generalitat de Catalunya. Sense mocions d’urgència incorporades, es va donar pas al torn de precs i preguntes.

El Portaveu d’ERC va encetar el torn felicitant a l’Alcalde pel recent nomenament com a President del Consell d’Alcaldes d’Osona, desitjant  que “això també suposi una millora per a l’Ajuntament”. Tot seguit va procedir a preguntar diversos àmbits relacionats amb l’actualitat municipal; la situació del personal a l’Escola Bressol, l’estat del pressupost per a l’any vinent, la negociació del préstec, diversos temes relacionats amb el consultori, el carrer Gran, les obres al pavelló, el conveni amb les Mossos d’Esquadra per a la presència de patrulles al municipi, l’estat de la negociació del conveni laboral del personal municipal, el POUM, els costos de manteniment del camp de futbol o l’enllumenat del carrer Serrallonga.

L’Alcalde  va aprofitar per convidar a tots els càrrecs electes a participar en les nombroses activitats programades al municipi pel cap de setmana, i va tancar la sessió.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 16:38