Pep Cruz porta TOP MODEL a l'Auditori Teatre de Calldetenes

Dijous, 19 de d’octubre de 2023 a les 21.30 h

Pep Cruz dirigeix i protagonitza Top Model, un text del guionista Sergi Pompermayer que retrata en clau d’humor l’obsessió actual per l’aspecte físic.

Jordi Coromina i Anna Azcona acompanyen Pep Cruz en el repartiment d'aquesta peça teatral, que ha estat produïda per la companyia Perversions.

Cruz interpreta un exmodel que ha tocat la glòria i l’infern i explica una drecera per
arribar a la felicitat.

SINOPSI


Qui més qui menys té algun problema amb el seu físic que li agradaria canviar. El nostre món ens ha abocat a una preocupació excessiva per la nostra aparença física i, avui en dia, tots volem ser guapos. Molt guapos. En Max ha estat un dels top models masculins més famós, més guapo i ben pagat del món de la moda. La seva vida plena de glamour, de desfilades a les principals capitals mundials, de dones de bellesa exuberant, de viatges i diners a cabassos és el que la majoria de nosaltres desitgem, però al Max aquesta vida el va abocar a la infelicitat més absoluta. Després de la seva baixada als inferns, el Max ha trobat el seu camí cap a la felicitat. I està aquí per compartir amb tots nosaltres el seu mètode i els seu secrets per trobar la felicitat. Bé... tots els secrets, potser no.


Sergi Pompermayer

Darrera actualització: 29.05.2018 | 09:38