Bojos del bisturí

Diumenge, 3 de gener de 2021 de 18.00 h a 20.00 h

Representat per el grup local Espardenya Teatre


Un doctor està a punt de donar una conferència, la més important de la seva carrera. Està assajant el discurs a la seva consulta, quan rep una visita inesperada d'una infermera amb la qual va tenir una relació amorosa fa 18 anys, fruit de la qual va tenir un fill. El fill furiós espera a la recepció de l'hospital per demanar-li explicacions. La seva consulta es comença a omplir de gent: la seva esposa, doctor, un mosso d'esquadra, un vell ingressat a l'hospital, la infermera en cap i el fill inesperat. L'intent per part del protagonista d'evitar una catàstrofe professional i personal provocarà un seguit de mentides on es veurà barrejat tot l'hospital i la seva esposa.

Una infinitat de situacions extravagants i còmiques que el portaran a que ell i el seu millor amic, el Dr. Robert Bonet, es vegin atrapats en una gran xarxa d'enganys, disfresses, actuacions, sobresalts, i nervis. Tot pot passar en aquesta estona fins a la conferència. Us convidem a riure veient com surten de l'compromís aquests bojos de l'bisturí.

***En motiu del context de crisi sanitària actual i amb les complicacions per poder complir amb l'horari marcat per el toc de queda, l'Espardenya Teatre anuncia l'anul·lació de les propostes que ens havien preparat els dies, 30 d'octubre i 6 de novembre amb l'obra Bojos del bisturí. Es manté la del diumenge dia 1 de novembre.***

COMPRAR ENTRADES

Darrera actualització: 02.01.2021 | 09:22