17è Aplec Comarcal de la Sardana d'Osona

Del 6 a les 08.00 h al 7 de de juny de 2024 a les 06.00 h

El primer cap de setmana de juliol a Calldetenes, tindrà lloc una nova edició de l’Aplec Comarcal de la Sardana a Calldetenes.

L'aplec és una iniciativa impulsada per l'Associació Aplec Comarcal de la Sardana d'Osona i que compta amb el suport de diferents entitats i associacions que treballen pel foment de la cultura catalana i la promoció de la sardana.

Durant el cap de setmana 6 i 7 de juliol Calldetenes s'omplirà d'activitats per a donar lloc la dissetena edició d'aquest aplec.

Programació:

Dissabte, 6 de juliol de 2024.

       17:30h_Auditori Teatre de CalldetenesConcert de música i sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona* i projecció del documental “Veus d’Osona. El Poble Panjabi”.

  • Direcció: Esteve Molero
  • Soprano: Rosa Mari Ramírez
  • Presentació: M. Mercè Planas
  • Homenatjat: Joan Làzaro i Costa

      *Preu: 10€. Venta d’entrades en línia a www.teatrecalldetenes.cat i al teatre una hora abans

Diumenge 7 de juliol de 2024.

       9:30 h_ Plaça Onze de Setembre. Presentació i actuació de la nova Colla Gegantera de Calldetenes. Exposició de la història gegantera de Calldetenes al vestíbul de l’Ajuntament.

      10:30h_ Plaça Onze de SetembreMostra intercultural de ball. Actuació i taller de ball panjabi per al públic assistent a càrrec de l’Associació social i cultural de l’Índia amb el suport del Servei d’acollida i integració el Consell Comarcal d’Osona. Es tancarà l’intercanvi          amb un taller de sardanes que brindarà la colla Llamps de Sant Marc de Calldetenes.

      12:30h_ Plaça Onze de SetembreAudició de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona.

      14:00h_ Carpa municipal zona esportiva. Dinar de germanor. Menú: Arròs de mar i muntanya , pollastre amb amanida o patates, postres, pa, vi i aigua. (Hi ha menú vegetarià, vega i per a celíacs)
      *Preu 21,5€. Tiquets a: www.teatrecalldetenes.cat/espectacle/378 i a l’Ajuntament de Calldetenes de dilluns a divendres de 9 a 14 h fins el dimarts 2 de juliol.  (per a qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 93.886.31.05)

      16:30h_ Plaça Onze de Setembre. 17è Aplec comarcal de la sardana d’Osona. Cobles: Ciutat de Girona (CG) , Jovenívola de Sabadell (JS) i La Principal de Llobregat (PLL) *En cas de pluja es realitzarà a la Carpa Municipal.

  • Presentació: M. Mercè Planas.
  • Homenatjats: Josep Cassú i M. Mercè Navarro
  • Reconeixements: M. Pilar Mayans (†), Lluís Gost (†) i Josep Bigas

      Abans de les sardanes de conjunt- Traspàs de l’estendard a l’Ajuntament de l’Esquirol que organitzarà el 18è Aplec Comarcal de l’any 2025.

Darrera actualització: 06.06.2024 | 14:35