La Ruta-Joc dels Molins

La Ruta dels Molins del nostre municipi s’hi amaga molta història que sovint desconeixem.

És per això que, la regidoria de turisme de l’Ajuntament de Calldetenes ha posat en marxa, a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona i conjuntament amb l’empresa NaturaLocal, un web que amb el suport d’una aplicació mòbil mostra a través d’un joc de preguntes el recorregut total de la Ruta.

Aquest ruta convertida en joc ens endinsa dins d’una agradable passejada on podrem interactuar a través de codis QR que ens aniran informant de la història farinera de Calldetenes, a través dels seus molins i els camps de conreu. Podrem gaudir d’informació i de les curiositats a través de faristols amb textos i àudios amb explicacions dels molins i llocs com la Bassa del Blanqueig, El Molí del Pujol, La Font de les Eres, entre d’altres.

S’inicia a la plaça Onze de Setembre i és una ruta circular plana, fàcil i fresca , recorrent fins a 16 punt d’interès dins un paisatge amb grans arbres, camps de conreu i amb unes vistes panoràmiques de la Plana de Vic excel·lents. Aquesta ruta és recomanable tant a peu com en bicicleta.

És recomanable descarregar-se l’App de Natura Local per fer aquesta ruta guiada i interpretada.

Darrera actualització: 14.11.2022 | 11:26