Pista Poliesportiva

Activitats que s'hi realitzen:

Pràctica esportiva de bàsquet, futbol sala, patinatge...

Descripció de l'equipament:

ÚS DE LA PISTA POLIESPORTIVA

 

Per esportistes federats, associacions de lleure reconegudes per l'Ajuntament i escolars: gratuït.Altres usuaris: Per cada hora 12 €; en horari nocturn: 15 €/hora


Per a reserves cal posar-se en contacte amb els responsables del Club de Futbol Tel. 93 886 80 32
 

 

Notícies relacionades


Nova ordenança d'instal·lacions esportives


La nova ordenança que regulararà l’ús de les instal•lacions esportives municipals ha estat aprovada finalment aquest trimestre. El seu objectiu primordial és definir l’organització i funcionament de la utilització tant dels equipaments com les instal•lacions públiques esportives municipals, que són els compresos en el recinte esportiu municipal. S’hi inclouen tots els edificis, terrenys de joc, recintes esportius, el nou pavelló, pistes, piscina i dependències de titularitat pública municipal, destinats a la pràctica d’activitats físiques i esportives.

Així l’ordenança preveu tan l’aplicació de taxes per als diferents usos de les instal.lacions, com la possibilitat de formalitzar convenis amb entitats i col.lectius. En aquest sentit, l’ordenança defineix tres modalitats diferents de gestió: gestió directa, per part de personal depenent de l’ajuntament; gestió indirecta a través d’una llicència d’ocupació temporal o un acord de cessió d’ús; i la gestió administrativa, quan l’ajuntament determini la concessió de l’explotació d’un equipament per tercers.

Joan Fuster s/n - 08506 Calldetenes
Telèfon:93 886 31 05
Adreça electrònica: calldetenes@diba.cat
Darrera actualització: 13.03.2018 | 12:04