AFA Escola Bressol L'Esquitx

L’AFA es va impulsar per tal de donar suport i implicar les famílies a l’escola amb la finalitat de crear un espai d’ajuda mútua, on tant l’equip de mestres, com les famílies s’hi poguessin sentir identificats.

Per poder donar continuïtat a aquesta iniciativa any rere any, demanem el vostre suport perquè us animeu a participar-hi ja sigui de manera directa i activa com a membres de l'associació de famílies, o de forma més indirecta mitjançant col·laboracions puntuals, suggeriments, queixes, .... si així convingués.

La nostra AFA es finança a través de dues vies: la quota anual (que els darrers anys ha estat de 25 euros) i també la loteria. 

L’AFA també té una representació al consell escolar, que és un mecanisme fort de presa de decisions. A través d’ell, s’intenta fer prevaldre els interessos de pares i mares, tals com la durada del curs escolar, les festes, les quotes, l’estat de les instal·lacions,....

Així mateix, l’AFA s’implica àmpliament en les celebracions escolars:

1.- Tió ( realitza la compra dels regals proposats per l’equip de mestres per a cada classe )

2.- Patge ( compra les llaminadures )

3.- Preparació “carrossa” de Carnestoltes

4.- Sant Jordi, normalment ens fem càrrec del berenar ( coca i xocolata )

5.- Sortida de Casablanca ( de peixos i aneguets ), es fa càrrec del cost de l’autobús

6.- Prepara la festa de final de curs ( berenar, espectacle, obsequis per als nens/ es, entrega de les orles i els birrets als més grans,...)

També en els darrers anys s’ha editat un DVD perquè els pares/mares puguin seguir totes aquestes activitats. La nostra intenció és poder afegir enguany al DVD, el “ dia a dia “.

És per això, que demanem novament que us animeu a col·laborar i participar amb l’AFA, perquè treballant conjuntament amb la direcció i l’equip de mestres, puguem fer una escola millor per als nostres fills / es.

Girona, 8 -
Adreça electrònica: afaesquitxcalldetenes@gmail.com
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 03.03.2022 | 11:01