FAQs carrer gran

A continuació us donem resposta a les preguntes freqüents relacionades amb les obres del carrer Gran. 

A partir de quin dia no es podrà accedir amb vehicle al carrer Gran?

La FASE 1 i el tall de la circulació serà el dilluns 25 de juliol, i el termini previst és de 17 mesos.

Tinc un garatge al carrer Gran, on aparco?

Si no podeu accedir al vostre aparcament del carrer Gran, podeu disposar d'una plaça d'aparcament reservada segons matrícula a la plaça de la Independència o a la plaça Onze de Setembre. Cal que feu la petició a través del següent formulari indicant la matrícula, model i color del vostre vehicle. 

Què en faig de les escombraries?

Amb el tall del carrer no us podem recollir les escombraries porta a porta. Cal que les dipositeu seguint el mateix calendari en un dels dos punts habilitats: al carrer Verge de la Mercè tocant amb el carrer Gran o a la plaça de la Independència al costat del nou mural. 

M'ha sorgit una necessitat excepcional i necessito accedit amb cotxe a casa meva, puc fer-ho?

Teniu una mudança? Heu de recollir una persona gran o amb mobilitat reduïda? Necessitem que ens feu la sol·licitud a través del formulari de contacte i ens expliqueu el vostre cas i la data en la que necessiteu accedir amb una antelació suficient, si pot ser 10 dies abans. Farem tot el possible perquè pugueu accedir-hi. 

Vull agafar l'autobús per anar a Vic, on para ara?

La parada de la L4 que hi havia al carrer Gran s'ha traslladat al carrer Jaume Balmes. Es manté la freqüència de pas. La resta de línies es mantenen igual. 

Darrera actualització: 26.07.2022 | 13:18

Imatges

parada anul·lada
Darrera actualització: 26.07.2022 | 13:18