El carrer Gran quedarà tallat a partir del dilluns 25 de juliol

Dimecres, 13 de de juliol de 2022 a les 00:00

El dilluns 25 de juliol s'iniciarà la FASE 1 de les obres de remodelació del carrer Gran amb el conseqüent tall de la circulació de vehicles. 

Abans de tallar el carrer, a partir del 20 de juliol s'iniciarà la FASE 0 del projecte d'obres amb l'enderroc de la illeta de davant del quiosc per tal de permetre la desviació de la circulació des de l'avinguda Pau Casals cap al carrer Montserrat. 

Tot i així, no serà fins al dilluns 25 de juliol que es tallarà el trànsit al carrer Gran i es començarà amb la FASE 1 de les obres. Es col·locarà senyalització a les entrades del nucli urbà així com a les rotondes de la variant i en altres punts estratègics per tal d'informar als i a les conductores de les afectacions viàries. L’itinerari recomanat és la circulació per la variant i l’accés al nucli des de les rotondes. En la documentació adjunta podeu consultar les desviacions i els sentits dels carrers per aquesta primera fase de les obres. 

Pel què fa als veïns i veïnes del carrer Gran que tenen garatge, s'habilitaran places d'aparcament reservades segons matrícula a la plaça de la Independència i a la plaça Onze de Setembre. Cal fer-ne la petició presencialment a les oficines municipals (de dilluns a divendres de 9 a 14.30 h) o a través del següent formulari

D'altra banda, també es veurà alterat l'itinerari de bus interurbà que connecta Calldetenes amb l'estació d'autobusos de Vic. En aquest cas, la parada del carrer Gran es traslladarà al carrer Jaume Balmes a la mateixa alçada (on ja havia estat fa un temps). Els horaris i la freqüència de pas es mantindran. 

La recollida porta a porta de les escombraries del carrer Gran també queda anul·lada i caldrà dipositar les escombraries seguint el mateix calendari a les illes de contenidores que s'habilitaran: una al carrer Verge de la Mercè tocant al carrer Gran i l'altra a la plaça Independència al costat del nou mural. 

Darrera actualització: 13.07.2022 | 11:42