Tauler d'anuncis
 • 21 de gener de 2020
 • 30 de desembre de 2019
 • 10 de desembre de 2019
més anuncis
Destacats
Avisos
FACEBOOK
Notícies
 • ple_gener Crònica del ple ordinari de 13 de gener 14.01.2020

  La sessió incloïa l’aprovació de les actes de les sessions plenàries del mes de desembre, donar compte dels decrets d’alcaldia i les factures de l’últim mes, l’aprovació provisional de la modificació de l’Ordenança Fiscal Reguladora de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres, i la moció de rebuig a la resolució a la Junta Electoral Central respecte al MH President Torra i l’Eurodiputat Junqueras.

 • Nova_temporada Arrenca la nova temporada a l'Auditori Teatre de Calldetenes amb noves experiències escèniques 08.01.2020

  El cicle de ‘Noves Experiències’ proposarà a l’espectador una nova manera de viure el teatre, portant-lo a llocs com les golfes, el patí o pujant-lo a l’escenari.

 • Ple_extraordinari Crònica del ple extraordinari de 19 de desembre 19.12.2019

  En aquest ple extraordinari s’ha aprovat la presa de possessió del nou regidor, Roger Pradell, que substitueix a l’antiga regidora de Joventut, Mercè Pradell, el compte de gestió i recaptació ORGT 2018, la bonificació a la Fundació Sant Tomàs, el conveni FEDER i les obres i instal·lació de llumeneres al camp de futbol, entre d’altres.

 • Nadal_Calldetenes El Nadal a Calldetenes 05.12.2019

  Les activitats nadalenques arrenquen amb la inauguració de la mostra pessebrista i la jornada solidària per la Marató TV3 i Sant Tomàs.  Un any més, Calldetenes s’omple d’activitats entorn de les festes nadalenques i les seves tradicions: pessebres, solidaritat, pastorets i activitats infantils.

 • ple_desembre Crònica del ple ordinari de 2 de desembre 05.12.2019

  En l’últim ple ordinari de l’any s’ha donat compte de la Fase III de l’Avanç POUM, de les recents sentències d’urbanització del Torrental i de la Font d’en Titus, així com la sol·licitud presentada al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, entre altres temes.

 • campanya_nadal L'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes engega la nova campanya de Nadal 2019 02.12.2019

  Aquest any repartiran més de 1200 € en premis, entre els quals hi ha 2 abonaments dobles per l’Auditori Teatre de Calldetenes.

 • Ple_pressupostos Crònica del ple dels pressupostos 26.11.2019

  La sessió va obrir amb l’alcalde destacant la importància d’un ple el qual es vota la distribució dels recursos municipals per a l’any vinent, uns comptes “realistes, continuistes i de caràcter auster” que han de permetre millorar el deute municipal. El ple va ser filmat i retransmès pel 9TV.

Més notícies
Agenda
Més activitats
Càmera Web