Tauler d'anuncis

Carregant contingut
més anuncis

Destacats

FACEBOOK

Notícies

 • campanya_comerç Arrenca la campanya nadalenca de comerç 13.12.2018 campanya_comerç

  L'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes impulsa una nova campanya per a promoure les compres de Nadal en les botigues i empreses de serveis del municipi.

 • Crònica del ple ordinari de 10/12/2018 11.12.2018 pledes

  L’ordre del dia del ple ordinari de mes de desembre ha inclòs 17 punts, en el qual s’ha comptat amb la declaració  com a bé cultural  d’interès nacional, en la categoria de monument històric,  el Monestir de Sant Tomàs de Riudeperes i la moció de suport a la vaga de fam dels presos polítics.

 • Més de 40 joves de Calldetenes participen en la 8a sortida jove d’àmbit comarcal a Port Aventura 12.11.2018 8_sortida_jove

  El passat dissabte 10 de novembre, gairebé 200 joves d’Osona centre i d’Orís i Bisaura d’entre 13 i 17 anys, entre ells 40 calldetenencs, varen participar a la 8a sortida jove mancomunada amb els municipis d'Osona que formen part del programa de tècnics compartits del Consell Comarcal d'Osona.

 • Nou cicle de conferències en el marc de la Setmana de la Ciència 07.11.2018 setciencia

  Del 9 al 18 de novembre se celebrarà a Catalunya la 23a Setmana de la Ciència. A Calldetenes s’hi realitzaran diverses conferències i activitats.

 • Crònica del ple ordinari del 5 de novembre 2018 06.11.2018 plemunicipal

  En aquest ple ordinari s’ha donat compte de la sentència favorable a l’Ajuntament en relació a Comsalser i s’ha presentat l’estudi del mercat elaborat per la Diputació de Barcelona que donarà pas a una comissió d’estudi del mateix.

 • Cursa de Cros Escolar a Calldetenes 29.10.2018 cros_escolar

  El diumenge 4 de novembre 2018, es celebra a Calldetenes a la zona esportiva municipal, una cursa de cros escolar de la 10a Lliga Comarcal de Cros Escolar organitzada pel Consell Comarcal d’Osona i el Club Athletisme Calldetenes i comprèn les categories de prebenjamí a cadet. S’entregarà trofeu als tres primers atletes escolars de Calldetenes en cada categoria

 • Els agents rurals detecten un circuit il·legal de motos a la zona de Sant Marc 23.10.2018 motos_prohibició

  Els agents rurals d’Osona han detectat i denunciat l’existència d’un circuit il·legal de trial i motocròs a la falda de l’ermita de Sant Marc. Tal com indiquen les senyalitzacions, la pràctica de motor en aquest indret està prohibida, ja que malmet l’entorn natural i causa un perjudici per les persones que hi accedeixen a peu.

Més notícies

Agenda

Més activitats

Twitter