Acord coalicional

Acord municipal mandat 2019 - 2023

Els sotasignants, regidors electes de JxCalldetenes i Poble en Marxa en les passades eleccions municipals del passat 26 de maig de 2019, certifiquen un acord municipal de govern per la legislatura 2019 – 2023 en la gestió de l’Ajuntament de Calldetenes, que es concreta en:

  • Col·laboració conjunta en les reunions de treball i en la gestió municipal per part dels regidors d’ambdues formacions polítiques.
  • Llibertat de treball dels regidors en les seves regidories amb la comunicació total abans de prendre una decisió per tal de poder-la consensuar i valorar, amb l’ajuda de tots els regidors, si és una decisió que beneficiï el conjunt del poble i la tasca del consistori. Llibertat absoluta de vot en les decisions i acords dels plens, així com per a la presentació de mocions, per part de les dues formacions polítiques.
  • És legítim que les dues forces polítiques no estiguin d’acord amb tot i que hi hagi temes en els quals hi hagi desacord i discrepàncies. En aquests casos, per respecte i lleialtat a la fórmula de treballar conjuntament en totes les decisions, cal avisar amb caràcter previ a la celebració del ple del vot contrari sobre un determinat tema. L’objectiu de les reunions de treball és consensuar i opinar, tots els regidors i regidores, sobre tots els temes per tal de prendre la millor decisió per la gestió de l’Ajuntament. Ens comprometem a dir dir que no s’està d’acord en un tema en una reunió de treball i a votar-hi en contra amb una explicació prèvia.
  • Respecte per la confidencialitat dels temes que es debaten i es treballen a les reunions de treball, així com de les informacions sobre ciutadans/es particulars que es puguin produir en la gestió de les diferents regidories. No és admissible que s’utilitzi de forma partidista o particular d’un regidor/a o de l’alcalde una informació abans que aquesta sigui pública o si aquesta ateny a l’àmbit privat o particular d’una persona/es.

Per donar fe d’aquest acord, signem a Calldetenes, a juny de 2019.

Abel Blancafort Bancells
Josep Ceamanos Badillo
Mercè Pradell Valero
Miquel Riera Casases
Ignasi Tañà Castells
Joan Saborit Puig
Marc Verdaguer Montanyà
Enric Godó Martinez
Pilar Puigdesens Gaja

Darrera actualització: 21.05.2021 | 09:12
Darrera actualització: 21.05.2021 | 09:12